ångest

Har verkligen panik över den här veckan:

Imorgon är det juridik prov, hej jag kan ingenting! Sen har vi redovisning på historian som jag inte har skrivit någonting på eftersom att det inte finns någonting om England under senmedeltiden. På onsdag ska vi ha läst ut en bok på spanska, en fucking bok! Vemfan fattar en bok på spanska, inte jag i alla fall! På torsdag har vi några tråkiga ord i läxförhör och sen ska jag och Erica ha vårat pass, kommer glömma alla steg. Och på fredag har vi prov i naturkunskap. Nämnde jag att jag forfarande är sjuk också? Gah.


Kommentarer
Postat av: sara

åh tack så himla mycket :)desamma

2009-02-15 @ 18:33:22
URL: http://sarhaholm.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Ja, jag älskar att bada! :)

2009-02-15 @ 19:17:41
URL: http://jenniferwriting.blogg.se/
Postat av: Luisa

jaaa men det kommer säkert bli så at tman kollar på det ändå just för att se hur hon gör bort sig! haha nä men. I veckans kort stod det något om att jag skulle ta på mig ngt snyggt, sätta på lugn musik och röra vid honom mjukt så jag antog att jag skulle massera honom så det gjorde jag! Men köp den! den e verkligen jätte roligt vi får se vad han får till nästa vecka =) hur var din helg då?

2009-02-15 @ 20:52:49
URL: http://fernanda.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Sv: haha I know, men med deras blandningar blir säkert campari betydligt godare. haha. kolla drinkarna på bilden, mums!!!!

2009-02-15 @ 22:32:50
URL: http://bringmedown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0