första advent


Då var det bara 24 dagar kvar till julafton då.

söndag

Är helt slut efter igår, först var jag ute och åt med min family och sen va jag ute på krogen. HAHA fyfan säger jag bara, men det var en rolig kväll iaf. Nu sitter jag här och äter en gorbys, älskling är och jobbar men sen ska han hit och så ska vi äta och så, är nämligen ensam hela kvällen/natten, skönt. skriver om ett tag igen, pussi!

Johans fans

Jag antar att ni som såg idol inte missade det här haha, jag höll seriöst på att garva ihjäl mig, shit det måste nästan varit uppgjort på något sätt, eller kan man vara sådär störd?  RobinB satt iaf säkert, ohyeah!
Just nu sitter jag och har och gör ingenting eftersom att viktor sover för han ska upp halv 7 imorgon. Så jag har två val antingen sitta här och ha as tråkigt eller gå och lägga mig och inte kunna somna och ha ännu mer as tråkigt. Roliga val, I know. Men för att fördröja tiden kan jag ju berätta vad jag har gjort idag på min lediga dag. Förutom att plugga var jag och älskling på gustavsbergs badhus, det var kul faktist, älskar att åka vatten rutschelkana och sånt där, haha. Annars har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på Idol. Men nu ska jag väl gå och sova orkar inte sitta här och ruttna, godnatt! <3


fredag

Godmorgon!
Är hemma hos älskling, är ju somsagt ledig idag, skönt, men har fortfarande massa plugg att göra tråkigt nog. Ikväll blir det som vanligt lugnt. Tänkte chilla fram till jullovet, då man inte har någon skola att tänka på. Men nu ska jag återgå till mitt, puss!

5 ord

Jag är så jävla äcklad.

helg

Är ledig imorgon, ska bli så skönt att bara få sova ut, hatar att gå upp tidigt varje morgon. Viktor jobbar så ska möta upp han senare och så åker vi hem tillsammans till honom. På tal om ingenting så åt jag precis våfflor, är det bara jag som inte tycker att det är gott? Det känns som att det ska vara gott innan man äter det men efter att jag har ätit en våffla börjar jag må as illa och sen kan jag inte äta det på några månader och sen när jag väl äter det blir det samma sak igen, haha illa.

if tomorrow never comes



Sometimes late at night
I lie awake and watch her sleeping
She's lost in peaceful dreams
So I turn out the light and lay there in the dark
And the thought crosses my mind
If I never wake in the morning
Would she ever doubt the way I feel
About her in my heart

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
And if my time on earth were through
And she must face this world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes

hahaha

Fick hem skolkatalogen idag men tråkigt nog hade de tagit bort bilden på EI2A när vi va med, fast de roliga va:

EI2A Löfströms gymnasium
Frånvarande:

Jonas Haile
Erica hornbo
Rasmus Jezsek
Sandra Olsson
Vida Shisha
Victor Wennergren


irritated

Idag åkte jag till skolan, hade spanska mellan halv 9 och kvart över, sitter där och väntar i skolan i 45 min på mentorstid men NEJ men då skulle vi helt plötsligt ha mötts klockan 9 och åkt och kollat på någon HIV grej. Bra att man blir informerad, jätte bra! Menmen ska inte klaga är iaf hemma nu, ska snart förlja med mamma till stan och sen ska jag träffa viktor. Puss

barnsoldater

Som jag nämnde tidigare så gör jag ett arbete inom etiken som handlar om barnsoldater. Jag har valt att skriva om bla kabah. Kabah är idag 18 år gammal, men var endast 6 år när han blev bortrövad och i 10 år har han blivit tvingad att utföra många hemska handlingar mot sin vilja. Man kanske inte tycker att barnsoldater är en av de viktigaste prioriteringar i världen med tanke på allt som händer hela tiden, men när man börjar läsa om det och inser vad de stackars barnen får gå igenom och hur mycket de får lida mår man verkligen dåligt. Det är fruktansvärt, när man är 6 år och bor i Sverige har man precis börjat sexårs medans andra barn runt om i världen får lära sig att döda? Det är så fel. Vart är världen påväg?

Hemma

Våran etik lärare är med i elene projketet, så lektionen var inställd, synd .. not. Något som däremot är synd är att våran juridik lärare ska sluta, lovar att vi kommer få någon gammal äckel gubbe som lärare, kul .. + att marcus va en sjukt bra, varför ska alltid dom bästa sluta? Aja jag antar att man får se det posetiva i allting. Det kanske och då menar jag kanske finns en pytteliten risk att vi får en bra lärare, man kan ju alltid hoppas. Fast om man hoppas för mycket och det skiter sig så blir man bara besviken och därför ska man inte hoppas heller, så jag gör ingenting. Nej men nu ska jag sluta prata om ointressanta saker, har en hel del plugg att göra. Hörs sen.

Här är iaf klänningen, fast den är mycket finare i verkligheten.
 
 

prison break


wentworth miller & Dominic Purcell

20.58

Ska åka till älskling nu, så skriver lägger upp bilden imorgon istället. Ha en trevlig kväll, puss!


nyårsplaner

Förra nyår var så jävla roligt, hoppas det blir lika kul iår igen. Jag och Erica håller på att kolla på lokal, vore riktig kul att ha lokal fest på nyår, visst? Då kan man ju sammla alla roliga människor tillsammans och så har man en bra plan för kvällen, finns det något värre än att gå runt och inte veta vad man ska göra en sån dag? NEJ typ intääääää!
Har förresten hittat en sjukt snygg klänning till nyår, lägger upp bild senare! Puss


godnatt

Herregud, förstår inte hur vissa männsikor tänker som ställer upp på sånna där program och gör bort sig, om man har gjort massa pinsamma grejer är man väl inte med? Nu ska jag iaf gå och sova. Saknar älskling jätte mycket, alltid lika tråkigt att sova själv! Natti <3

matte och tv

Nu ska jag ta med mig matteboken till tvn (så kan man plugga och kolla samtidigt, eller plugga i pausen) och kolla på sanningens ögonblick. Det va en as konstig tjej med sist så måste bara se fortsättningen haha. Efter det ska jag nog sova, känner mig nästan lite halv hängig lovar att viktor har smittat mig. Men ha en trevlig kväll! Puss


vinter

Åh jag måste erkänna att det är ganska mysigt när det är såhär mycket snö ute, hoppas bara det håller i sig enda till julafton! Idag har jag varit med min syster och firat min pappas födelsedag. Men nu ska jag som vanligt plugga, har en muntlig presentation imorgon på svenskan som jag måste förbereda mig till, skriver sen! Puss

 

(klicka för strörre)

nya skor

Igår blev det bara en chillkväll med idol RobinB va så jävla bra och anna åkte ut, haha!
Idag har jag äntligen köpt ett par vinter skor, dom är så jävla sköna, älskar dom.

 

helg

Skön dag, slutade efter lunch, åt på subway (som är mycket godare än sandys) med erica, madde och mickis. Sen åkte jag och E in till stan för jag skulle köpa ett par vinter skor men NEJ självklart finns det inte ett enda par och när jag väl hittade nått fanns det inte min storlek, typiskt.
Men nu kom jag nyss hem från frisören och håller jag på att fixa mig, ska snart åka till älskling<3 hemma kan man ju inte vara iaf. Men nu måste jag skynda mig, ha en trevlig kväll! Puss


äntligen fredag

Sitter just nu i datasalen med bästa E, vi har etik lektion och man ska välja en konvention att skriva om, så jag har valt att skriva om barnkonventionen och om barnsoldater, det är så hemskt men det blir iaf ganska lätt att analysera om.
Igår åkte jag hem till Erica på kvällen, orkade inte vara hemma, mår bara mer dåligt då. Ikväll ska jag iaf träffa älskling. Men skriver sen, puss!

träning

Idag har jag faktist varit jätte duktig, först badminton i ungefär en halvtimme på idrotten (och ja det var jobbigt) sen ett aerobicspass med mickis OCH inte nog med det, imorgon ska vi gå på spinningpass klockan kvart i 7 på morgonen, dendu!
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta något att äta. Förresten så hade vi ju samhälls prov idag också, vet inte hur de gick men man får ju hoppas på det bästa. Justdet måste berätta en jätte rolig grej som jag har glömt att säga. Ni vet kissie jag såg henne i tunnelbanan här om dagen tror det var 2 dagar sen och FYFAN haha har aldrig sett någon gå i högklackat så fult, såg ut som att hon hade fått en falukorv i rumpan, inte okej. Haha så nu vet ni, det va sjukt kul.
Ha en trevlig kväll! puss

 

torsdag morgon

ÅH den här morgonen har inte varit rolig, är fortfarande irriterad, ne okej, kan erkänna att det känns bättre nu när jag sitter här med en chai latte.
Hur som helst går mitt tåg om 35 minuter men eftersom att jag i stort sett redan är klar så är det lugnt. Idag har vi historia, samhällsprov och idrott och efter skolan ska jag och mickis gå på aerobics.

men nu ska jag kila, ha en bra dag, hörs ikväll! <3

Igår va en av de hemskaste kvällarna i min liv på länge, jag är så jävla arg och besviken. Vuxna människor beter sig inte på det här sättet. Jag är så jävla trött på att bli sårad och ledsen gång på gång, jag orkar inte förlåta längre.

glad för ett betyg som egentligen är dåligt :P

Glömde förresten berätta att vi fick tillbaka våra matteprov idag jag fick G, blev verkligen jätte glad var nästan helt inställd på att jag skulle få mitt första IG, men som tur va inte. puh. Men nu ska jag gå ut i köket och hjälpa mamma med middagen. puss

step brothers

Haha riktigt rolig scen när dom sitter i bilen:



Will Ferrell sjunger i slutet, så gulligt + att låten är bra:


Idol

Som ni kanske redan vet så är ju Robin B bäst i idol, och jag har verkligen fastnat för den här låten med honom, älskar hans röst i den. Någon som är mindre bra är ju som sagt Johan Palm, men jag gillade han och Robin E's duett i fredags, den va faktist riktigt bra.

plugg

Sådär nu har jag skrivit en och en halv a4 om handlingen på lasermannen, kom på att vi har en historia läxa så tänkte skriva på den nu också. Idag kom förreseten första snön fast den försvann lika snabbt som den kom. Så blev slask istället, förresten har inte ens ett par vinterskor men ska till stan med mamma nu i veckan och köpa.
Ikväll kommer förresten andra avenyn och fortsättningen på sanningens ögonblick med linda rosing. Men nu är det mat. Puss.

söndag

Åh varför går helgen så fort? Söndag redan och det innebär massa plugg, så ska snart börja skriva på lasermannen. Igår såg jag förresten en sjukt rolig film hemma hos viktor, step brothers, vet inte om den går på bio eller om den finns att hyra, för han laddade ner den, men jävlar vad rolig den var här ni trailern:


heron city

Kom precis hem, har varit på heron city hela dagen med jossan, drack en sjukt god smoothie där, med melon, tropisk juice och någon sorbet, riktigt god var den. Nu ska jag fixa mig och sen åka hem till älskling, vet inte riktigt vad vi ska göra, antagligen bara kolla på någon film och mysa.

Kom förresten att tänka på när jag och jossan träffades, det va sommaren 2006 i bulgarien, riktigt lyckad resa.

     

1. På hotellrummet
2. Efter att vi hade åkt banan båt
3. På flygplatsen hem
4. När vi åker
5. Innan vi skulle åka

uttråkad

Jag har suttit hemma hela dagen så jag vill göra något roligt ikväll har jag kommit på nu, fast ingen är på och alla som är de är 18 och ska ut, jag vill också vara 18, åh.


fredag

Äntligen fredag säger jag bara, så skönt fast veckodagarna går faktist ganska fort ändå.
Vad är kvällens planer då? Ja jag vet faktist inte, ska träffa älskling iaf så ska vi väl kolla på idol och så, som alla fredagar. Hoppas Anna åker ut ikväll, haha okej fine hon har bra röst och jag höll faktist på henne innan viktor började göra de, men seriöst hon är så jävla gnällig gråter ju i varje program, cry me a river! Jag säger bara: Robin B är bäst!

Don't stop


Gymnasiemässan

Godkväll.
Har inte haft tid att skriva förns nu, har stått på gymnasiemässan fram till klockan fem idag med Villan, riktigt kul faktist, fast ändå jobbigt man blev så trött av att stå där, speciellt i slutet när det knappt kom något folk. Ska stå där imorgon också fast med E, yey och viktor ska även stå för sin skola så åker dit tillsammans med honom. Efter mässan åkte jag iaf hem och åt middag med pappa och har faktist läst ut lasermannen också, så jag har hunnit med en hel del idag. Men nu ska jag plugga sam. puss


att säga tack när någon säger lycka till?

Är det bara jag som inte kan göra det? Alla säger ju att det betyder otur om man säger tack och eftersom att jag är så skrockfull så kan inte göra de längre, as störande, för ofta det gör någon skillnad egentligen? Haha sen känner man sig fett dum om någon är snäll och ba; lycka till så står man där helt tyst och säger inte tack för man tror att det betyder otur? Idiotiskt och dumt och därför ska jag sluta med det nu, bums!

bästa E



You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met

kul liv

Jag hatar den här dagen för:
1. Matte provet gick sämst, hej mitt första IG och hejdå att jacob fortfarade kommer gilla mig.
2. Vi skulle ha gått på museum idag i en timme från kl 2-3, vilket vi tjejer sket i för vi orkade inte sitta i stan och vänta 2 timmar för att gå på museum i 1 timme? Ganska logiskt om jag får säga de själv, fast nu kommer jag få frånvaro + att danny säkert är sur, bra!
3. Jag har 100 sidor kvar i lasermannen, bokhelvetet tar aldrig slut!
4. Jag trampade precis i en glasbit i min hall så de började blöda som in i helvete, så nu har jag ont, jävligt ont.
5. Har äntligen hittat min data sladd till mobilen MEN självklart så funkar det inte att ansluta telefonen!
6. Ja, sen de här vädret är ju jätte roligt, verkligen.

Så nu vet ni, listan skulle kunna göras mycket längre, men vill inte bli påmind om fler problem nu! haha


trött

Sådär nu har jag skrivit klart mitt CV och personliga brev, så imorgon ska jag skicka in massa jobbinsökningar, måste ha pengar tills i vår/sommar.
Annars ikväll har jag pluggat massa matte, vi har ju prov imorgon, sucksuck. Och på tal om prov, fick VG+ på de senaste juridikprovet, så störande, gjorde bara ett litet slarv fel! gah men nästa juridik prov måste jag ha MVG på, antar att jag måste plugga ännu mer än vad jag redan gör? :( Nej men nu ska jag duscha, ringa älskling sen sova, godnatt! <3

skolfotot

FYFAN FYFAN, fulaste bilden jag har sett, klassfotot alltså, ser ut som en uppstoppad korv, inte okej! Ensam bilden blev ganska bra iaf, synd att de inte va den man såg istället :P

måndag

Kunde verkligen inte sova igår natt så gissa om jag va trött när klockan ringde imorse, snoozade fram den i en timme typ, sen vara bara att springa till tåget för att hinna till skolan, men hm ja sen när man väl kommer dit så har vi inte ens någon lektion för att våran lärare va och installera något bredband!? Sen visa de sig att vi inte hade några lektioner efter lunch heller för båda våra lärare va sjuka, så jag krigade upp för 1 timmes matte? hm onödigt! Eller aja man ska ju se det posetiva i allting, fick ju faktist lite matte gjort!
Idag fyller iaf mamma år, så ska gå och slå in hennes present nu, hörs lite senare, puss!

söndag kväll

Nu har jag skrivit klart min engelska, jobbat på min svenska presentation och pluggat lite matte så nu får det vara färdig pluggat för ikväll. Just nu skulle jag vilja ha älskling här, så tråkigt att sova ensam, men som tur är så ska vi ses imorgon. På tal om ingenting, hur söt är inte den här varg-ungen:



(klicka för större bild)

Sjukt söt! Men nu ska jag sova, har inte sovit i min säng sen spindeln incidenten(hjälp), så hoppas det inte ligger någon spindel och lurar under min säng och attackerar mig inatt, så om jag inte skriver imorgon så vet ni vad som hänt ..

godnatt!


farsdag

Hejsan!
Kom nyss hem, köpte en smoothie och en macka påvägen hem, 60 kr gick de på och de va inte värt de! Mackan va så jävla äcklig smakade gammal fisk rumpa, usch så nu mår jag illa istället.
Idag är det fars dag så ska faktist åka över till pappa snart och fira den med honom, skriver sen! puss


drömmar

Det hände en riktigt läskig grej inatt, för er som inte vet så är jag sjukt rädd för spindlar, och då menar jag sjukt rädd. Jag drömde om att det var en spindel ungefär lika stor som en hand som var en halvmenter nära mitt ansikte, så jag började skrika, verkligen skrika och efter ett tag vaknar jag av att jag ligger och skriker på riktigt, as högt. När jag börjar fatta att jag är vaken sätter jag mig upp i sängen, jag skakar som fan och tårarna bara rann för jag av så jävla rädd, tror aldrig att jag varit så rädd i hela mitt liv. Det va nästan som att jag inte visste ifall det var på riktigt eller ifall jag drömde. Men som tur var så va älskling där så han sa att jag bara drömde och frågade vad jag drömde om. Så jag berättade om spindeln och 5 sek senare börjar han skrika och säga att det kryper en spindel på hans ben. Med tanke på att jag fortfarande skakade av räddsla efter min dröm började jag också skrika och båda vi hoppade upp ur sängen. Det slutade med att vi inte vågade sova där så vi gick och la oss i min syrras säng istället. Usch usch, inte kul!

planer

Ikväll är det middag och idol hos mig med nallebjörn, robin bobin, bästa E och jag!


skola

Idag är det fredag, whoho.
Jag, mickis och erica har håltimme fram tills 10 över 1 då vi har 2 timmars matte, rena rama grekiskan! ingen baggis direkt. HAHA hörs sen! puss


elit



Många frågar, många undrar, många vill veta, vad gör jag och erica på den härbilden?? Svar: Vi blev så sjukt trötta på allt plugg så vi böt klass, thats that. vad trodde ni?

plugg

Prov i straffrätten imorgon är, kul! De är sjukt svårt och man ska hålla reda på allt, A1,A2, juridiska metoden, insiktsuppsåt, likgiltighetsuppsåt, avsiktsuppsåt, medveten oaktsamhet, omedveten oaktsamhet, gärningskontroll, gärningsculpa, otillåtet risktagande osv mitt huvud är helt snurrig av alla 1000 begrepp som man ska kunna. Nu ska jag iaf ta en paus, kolla på tv och äta ostkaka, mums :)


tjenamors

Idag har jag varit ledig hela dagen, förutom en kvart när jag hade utvecklings samtal, skönt. Samtalet gick iaf jätte bra, bara massa beröm om hur duktig jag är, mohaha! Nej men nu ska plugga lite straffrätt och sen åka till min älskade pojkvän, vi firar faktist 7 månader idag <3


Nothing compares to you


jag lever

God morgon!
Nu är jag tillbaka i stockholm, skönt nog, åkte i sov vagn hela natten, det här med älg jakt va inte riktigt min grej.
Ne okej det va ett skämt, ironi gott folk, jag va faktist i umeå för att träffa viktors brorsa och hans flickvän och det va riktigt trevligt faktist, så trevligt att jag nästan inte ville åka hem. Men nu är jag hemma och det är skola om 1 timme, 41 min och 20 sek. Kul? NEJ inte ett dugg, hur kan loven gå så snabbt? 


RSS 2.0