biomys



Var på premiären av eclipse idag med älskling! Han bjöd på middag och bio, gulle! Jag är inte direkt värsta fanet av dessa filmer men den var faktiskt bra måste jag säga.

Vet att jag har varit sämst på att skriva men vem sitter framför datorn i det här fina vädret? I måndags var jag och sola med jessi och stinis i kristineberg och igår var jag ute och åkte båt med älskling. På tal om någonting helt annat så har vi hittat några som vi ska byta lägenhet med, så vi ska flytta den 28 augusti!! Är as glad. Puss&kram /S

söndag

förlåt för dålig uppdatering men har haft en underbar helg med mina vänner och pojkvän, och idag har jag jobbat. Lägger upp bilder sen! PUSS!

-

kom hem nu, herregud vilken kväll. Imorgon jobbar jag kl 8 igen, fast med jordgubbarna. Men vet ni? Jag är lycklig ändå.

inte ett moln, så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på heeeeeeeela dan (8)

Idag har jag legat och solat uppe på terassen hela dagen, häärligt. Ska snart iväg och jobba, ännu härligare, noot nerå det är helt okej att jobba, men nu måste jag sätta fart så jag inte kommer sent, puss&kram/ S


vad tycks? ;)
















min kamera!



Kom på att jag glömde att skriva om kameran som jag fick i student present av viktor och hans familj. Den är verkligen sjukt bra, tar jätte fina och klara bilder, älskar den!! Så om ni ska köpa en ny kamera och vill ha en som är snygg, tunn och samtidigt tar bra bilder så köp den här ;) värsta reklam inlägget och grejer, hade blondinbella skrivit det här i sin blogg hade hon väl fått några tusen av sony för besväret, livet är orättvist!! Haha..

måndag

hej hopp .. snopp haha driver. Har precis varit ute och sprungit och nu ska jag snart bege mig till körskolan för att köpa 20 nya lektioner och ikväll ska jag jobba på restaurangen mihi. Skriver ikväll när jag kommer hem, puss&kram /S

tröööööööööött



Har jobbat 2 dagar nu och är typ död haha, i fötterna alltså. Seriöst, där jag står (säljer jordgubbar som vanligt) finns det en bänk precis bakom mig och eftersom att jag jobbade 7,5 så är det väl inte så konstigt att man kanske vill sätta sig ner i fem min och vila fötterna samt benen? Men nej går verkligen inte för när min chef kom i slutet av dagen ha ba; du satt ner 3 ggr idag? jag ba; jaa hur vet du det? Han ba; aa men dem ringer mig från coop om dem ser att du sitter ner, läser, lyssnar på ipod eller pratar i tele. Asså seriöst? Haha så idag satt jag inte någonting på 6 timmar så chansa hur ont det gör i mina fötter, haha. Menmen jag får ju 206 i timmen så antar att jag inte ska klaga.. Men nu ska jag äta lasagne. PUSS PÅ ER!

inte bra

Åh skulle jobbat idag egentligen men eftersom att det är 0 x 0 folk som äter på restaurangen som behöver dem ingen extra personal, vilket suger för mig menmen. Lördag, söndag blire att sälja jordgubbar iaf. Idag får jag ägna dagen åt att plugga körteori samt träffa älskling ikväll. Puss&kram /S

designen

Håller på lite i ps och föröker klura ut någon ny design, så såhär får det se ut sålänge, den blev rätt cool ändå :)


HAHAHHAHAHHA BÄSTA JAG HAR SETT!


bilder från igår


I joels bil påväg till lötsjön


Mina gulle tjejer, vi köpte fisk spön och mössor för 10 kronor på hemköp


<3


Jag fiskade


Yeeeys

CDG

Hejhoppsnopp! I helgen har jag varit på teorikurs och jobbat samt varit med älskling. Idag har jag varit och ätit lunch med morfar, kollat på vm och ikväll blire cdg med klassen typ! Myspys. Skriver om en stund!

så jävla fint!



som mohammed, achmeed och bert har gjort! Nu saknar jag min klass :(

your love is my drug



the princess and the frog

 +

Igår kollade jag och mamma på den här filmen, den var jätte bra och gullig, sen fick man lite nostalgi från när man var liten. Sen åt vi gino också, muuuuuumsi.

grattis älskling!



Idag tog Thilda studenten! Var först på hennes utspring och sedan på hennes flak som var så sjukt mycket roligare än mitt, dem hade köpt typ 30 flak öl som vi bara stod och sprutade konstant i typ 2 timmar så jävla roligt sen var det grymma högtalare och as bra musik, så det var nice! Sen var vi (jag, mamma och amanda) på hennes mottagning, vilket också blev väldigt lyckat.

Nu är jag hemma, relativt tidigt eftersom att jag ska på teori kurs imorgon klockan 09.00 -16.00 sen ska jag jobba mellan 17.00 - 22.00, en låååång dag alltså vilket innebär att man inte pallar vara bakis. PUSS PÅ ER!

typ

Jobba. Plugga körteori. Jobba. Träna. Köra bil. Festa.

.

fuck it, hatar det här.


tisdag


Några av dem söta små kattungarna

Hejsvejs! Igår var jag med mellis, hon var ledsen och behövde mitt moraliska stöd, driveeeer ne men vi hade lika kul som vanligt! Först kollade vi på den där mänskliga tusenfotingen SJUKT ÄCKLIG! Sen såg vi roxburry och då blev det lite bättre haha. Vi gjorde även en marängtårta som blev sjukt god, haha jag som skulle vara nyttig :( men var faktiskt och sprang innan så det blir plus minus noll, men nu ska jag åka och köra, PUSS.

zzzzzzzz



Efter att ha läst den här boken i ca 30 minuter blir jag så jävla trött att mina ögon bara går ihop, haha så somnade i en timme nyss, skärpning nu förfan!!

måndag

Godmorgon! Har precis varit på en springtur, hatar när man inte har så bra kondis i början och orkar bara springa i 15 min typ, men det blir ju bättre efter varje gång. Ska tydligen inte jobba idag så blir väl att läsa körteori hela dagen, suuuuck. Nu blev jag irriterad, hejdå!

tutto italia



Jag och älskling har en favorit restaurang, tutto italia. Ni fattar inte hur grymt god pasta dem har där och jag som inte ens gillar pasta speciellt mycket annars är helt galen i deras mat, gott är bara förnamnet. Nä nu ska jag inte sitta här och suktas utan istället börja dra mig mot sängen. Btw snygga bilderna blev va?? Tagen med min nya kamera :D :D  Godnatt! /S

även den bästa kan göra fel ;)

Idag gjorde jag världens klantigaste grej, la ifrån mig min mobil på bänken vid bussen och sedan går jag på bussen och lämnar mobilen (inte med mening då såklart). Jag får panik som in i helvete när jag inser att den är borta men som tur är var det världens snällaste kille som hittade den och ringde till min mamma, så den är tillbaka iaf, tur som fan, tur att det finns lite snälla människor där ute.

Köpte nya tränings kläder från nike idag också, sjukt sköna shorts och ett vitt linne så nu blire fan att springa hela sommaren, var precis på en runda faktiskt, sådetså. Men nu ska jag duscha, puss&kram /S

studenten!!

I fredags tog jag studenten och det var verkligen den roligaste dagen i hela mitt liv, vet inte ens var jag ska börja någonstans. Först på morgonen var vi hemma hos Niklas och hade champange frukost på hans altan, det var jätte mysigt och så var det ju varmt och soligt! Vi skrev i varandras mössor och alla var sjukt taggade inför dagen. Efter det åkte vi till skolan och hela vägen gick vi och sjöng (läs: skrek) massa roliga ramsor haha, så jävla roligt!





När vi kom till skolan sen åt vi mackor och fick våra betyg och sedan drog vi vidare till löthallen där det var musik, kör, sång, stipendie utdelning etc. Och E fick för skolan bästa elev av tjejerna, så sjukt stolt över dig gumman! Sen började klockan närma sig ett och vi skulle springa ut! Var så sjuuuuuukt nervös + att vi hade skrikit så jäkla mycket att man hade ont i magen men det var verkligen sjukt kul när vi väl sprang ut sen, bästa känslan! Sen gick alla bort till sina familjer och så. Efter det så skulle vi åka flak, vilket blev lite av en besvikelse då vårt flak hade blivit ihop blandat med ett ruttet på lidingö, så vi fick sämsta högtalarna, inte våra egna lakan och inte vår egen musik, men det blev kul ändå eftersom klassen var samlad och alla var sjukt taggade!








Sen hade jag min mottagning hemma vilket också blev jätte lyckat! Fick jätte fina presenter bla smycken, drickspel, champange, en as nice kamera (visar sen), pengar, fina kort, en bok, betalt körkort etc. Den här var verkligen den bästa dagen i mitt liv och tack alla som var med och gjorde den bäst! Love u!






brb

Har haft fullt upp med studenten så har inte suttit vid datorn någotning, kommer ett långt inlägg om allt om en stund! PUSS

piperska muren

Nu har jag och mamma varit och beställt tårtor till mottagningen IMORGON, seriöst imorgon. Idag ska alla treor äta lunch på piperska muren där det bland annat kommer vara tal, lottning till utspringet etc. Men nu måste jag sätta fart, ska åka om en timme, puss! 

desperate housewives


patrick logan och sam nu är inte det här en speciellt bra bild, men dem är faktiskt lika.

vädret

Hoppas hoppas HOPPAS det är fint väder, seriöst lovar att bara för att det är sjukt fint väder idag (och vi hade kunnat ta studenten idag, men vi valde fredag) så kommer det säkert inte vara lika fint imorgon, suck, men som sagt, hoppas.


2


Jag och Amanda i sumpan för någon vecka sen

Gud vad trött jag är på min blogg, har inget roligt att skriva, designen suger and so on, usch. Men sen är det faktiskt väldigt kul att kolla tillbaka vad man har haft för sig under den senaste tiden, hihi. Nu ska jag kolla till baguetterna som jag har i ugnen, godnatt!!

11.25

Har precis ätit en god frukost med mammi på balkongen. Innan det tog vi en morgon prommenad bort till hornstull och köpte lite grejer till min student mottagning, bla dukar, ballonger, småflaggor osv. Kan inte fatta att i ÖVERMORGON tar jag studenten. Men nu ska jag iväg till körlektion sen ska jag träffa tjejerna, vi ska prov gå i trappan vi ska springa ut från på fredag, puss&kram /S  


A Thousand Miles

If I could fall into the sky
Do you think time would pass me by
Cause you know I'd walk a thousand miles
If I could just see you, tonight

euw

Melissa tipsade mig precis om denna film, fyfan vad as vidrig, ni måste se trailern:



Frågan är, vågar man se filmen? haha.

shopping

Mina snygga studentskor:


Min shorta + en tröja jag köpte igår:


Köpte en ny piercing igår också:

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisdaaaaaaaaaaaag

Tjena mellanbena! Idag har jag varit i skolan, vår natukunskapslärare sjöng en sång för oss, naw. Sen hade vi picnic med klassen i tonparken den blev dock inte så långvarig då vi drog till la rustica och drack öl (eller a en smiroff ice). Sedan begav jag, jessi och stina oss iväg till stan, jag köpte en shorta, en par vanliga leggings och ett par jeans leggings samt ett par nya skor till studenten, lägger upp bild sen för nu ska jag hjälpa mamma att plocka bort lite i lägenheten eftersom det kommer några hit och ska inspektera den snart ;) puss sålänge!

gamla godingar från högstadiet








RSS 2.0