KLANT

Vet ni vad som hände idag när jag gick till skolan? Nej såklart ni inte vet dum fråga men tänkte i alla fall berätta, så har ni något roligt att gotta er i (för er som gillar skade glädje dvs). Jag går och smsar med willan utanför åhléns och ser självklart inte stenen som sticker upp så jag snubblar och skrapar upp hela mitt knä, INTE KUL! Måste även sett riktigt roligt ut, tur att ingen såg, förrutom en gubbe som frågade hur de gick. Kunde inte gå efter och har tyckt synd om mig själv hela dagen för det svider som F*N rent ut sagt. NOG OM DET. Nu ska jag läsa naturkunskapen som vi har till imorgon, puss & kram / S


det här är humor på hög nivå


hjälp

vadå att jorden går under natten mellan 21 och 22 december 2012????? :(

film helg

Hejsan svejsan!

I fredags var jag som sagt hemma hos mamma, vi var ute och åt och sådära, jätte mysigt! Sen på kvällen åkte jag hem till Viktor, var sjukt trött efter skolveckan så däckade i hans säng halv 12 typ, haha. Igår var jag kvar där så vi var bara hemma, chillade och kollade på film, så nu tänkt jag vara jätte duktig och berätta om alla haha.

17 again

Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

Betyg: 3/5 den var bra men rätt så förutsägbar, man har sett liknande filmer typ 10000 gånger innan, men den var gullig, mhihi.



Drag me to hell

Christine Brown är en ambitiös bankman. Allt i hennes liv går i rätt riktning just nu. Hon har en kille som älskar henne och hon om allt går som det ska kommer hon att utnämnas till biträdande avdelningschef. Bara hon vågar visa att hon är tillräckligt tuff, så är jobbet hennes.
Då den mystiska gamla damen, fru Ganush, uppsöker banken för att be om anstånd med ett förfallet lån, blir det Christines uppgift att fatta det svåra beslutet om anstånd ellerej. Christine vet vad hennes chef förväntar sig av henne, men nekar hon fru Ganush anstånd kommer damen att vräkas från sitt hem. Christine väljer sin karriär före sitt samvete. I sin förtvivlan och vrede förbannar den gamla damen henne att brinna i helvetet i allevighet.
Mycket snart tvingas Christine inse att fru Ganush förbannelse inte bara var tomt prat av en stollig tant, utan onda krafter verkar för att driva henne till bristningsgränsen och en evig förbannelse.

betyg: 3/5 det var en bra film, men tycker inte om skräckfilmer och speciellt inte dom med dåligt slut vilket den här hade, men den var bra gjord måste jag säga.



BRÜNO

Sacha Baron Cohen gjorde kritiker- och publiksuccé med sin senaste film Borat. Nu kommer han med en ny nästan fake-dokumentär där han spelar homosexuell modereporter - en flamboyant fashionista som bl.a. ger sig på präster.

betyg: 4/5 haha hann bara se halva innan jag somnade men den var fan grymt kul så länge jag såg (måste se klart den inom en snar framtid), sjuk film, se den!

Idag har jag varit och kollat på amandas fotbollsmatch, det blev 0-0 men tyckte lätt nsk (hennes lag) spelade bäst. Efter det var vi och åt på burger king och kollade lite i stan och nu sitter jag här och ruttnar, nerå men lite uttråkade är man ju, fast de kanske ni märker me tanke på mitt långa inlägg? Aja nu ska jag tjatta lite på msn, PÖSS!


freeedag

Äntligen helg, är skoltrött redan efter en vecka, illa .. Ikväll ska jag gå ut och äta med mamma och fredrik sen ska jag åka hem till älskling, har inte träffat honom på typ 10 dagar eller nått, miss him <3 Det var typ allt jag hade att säga, har inte så mycket motivation till att blogga nu när skolan börjat och allt, men vänta ni bara ;) ni kan få se en fin bild på mig i alla fall som amanda tog på mig igår när vi var på marknaden i sumpan (haha):



Jag vet att ni älskar mitt utseende (speciellt ansiktet), men det är lugnt älskar er med, pussss!

2 dagar till helg

Idag har verkligen mitt humör gått upp och ner som frittfall. Var i stan med niklas och jossan efter skolan så det var kul i alla fall. Vi räknade ihop kvitton som jag hade i min plånbok och jag har tydligen handlat godis, chips, onyttig mat och skit för 700 kr på 2v ungefär, sen var de ju hälften av alla kvitton, sparar ju inte alla .. Inte okej, inte undra på varför man ser ut som en gris, trodde jag hade fått svininfluensan först men så var icke fallet. Nåväl nu ska jag kolla på film eller kanske äta? Ciao.


-

Maybe today, we could put the past away


dagen i bilder

Andra dagen i skolan idag, kan säga att jag var riktigt trött imorse somnade kl 1 inatt typ. Orkar inte skriva så mycket så lägger upp lite bilder istället.

Vi var på indisk restaurang på lunchen, bästa E <3


Söt Lillis och hennes burkräkor på indiska restaurangen haha


Gulle Willan på indiska restaurangen


Efter lunchen hade vi Civilrätt B och sen slutade vi, då åkte jag in till stan och mötte jossan. Vi gick en prommenad och fikade på espresso house, hon bjöd mig på en cheesecake, gulle! Sen gick vi till NK och kollade runt lite.

Jossan <3


Vi köpte slush på sleven också, mums


me like <3 


Men nu ska jag ta ett bad tror jag sen ska jag och amanda gå ner till konsum, puss & kram / S

RYKTAS OM ATT NÅGON ÄR RIKTIGT BRA PÅ ENGELSKA, MOHAHAHAH


skola och shopping

Började skolan klockan 9.00 och imorse och guess what VI BÖRJAR VANLIGA LEKTIONER 10.00, VÅR SKOLA ÄR ETT SKÄMT! så jag slutade typ halv 3 idag, funny! Efter skolan mötte jag upp melissa vi gick runt på stan och kollade efter ett par vita låga convers skor till mig, lovar att vi gick runt i minst 10 olika butiker om inte mer och dom var slut överallt. Tillslut åkte jag till söder och gick in på intersport där dom hade 1 par kvar vilket var dom som var i skylfönstret, haha! Röta där alltså.


(Mina nya älsklingar, mhihi)

När jag kom hem var jag faktiskt ute och sprang, känner mig duktig om jag får säga det själv ;) Så nu ska jag laga mig någon middag och kolla på tv eller nått, ha en bra kväll allihopa, puss & kram / S


sista dagen på sommarlovet


(min cheesecake jag gjorde tidigare idag, fin va? mhihi)
Blev lite senare än vad jag tänkt, men det var faktiskt blogg.se's fel, gick inte att logga in, sådeså! Kom i alla fall hem runt klockan 8 idag, då städade jag upp i mitt rum och kollade runt lite på facebook, försökte blogga men nejnej. Så istället så kollade jag och amanda på en film från när vi var små och åt vattenmelon. Men nu ska jag sova snart eftersom att det är SKOLA IMORGON, kan inte fatta det, jag ska börja 3an och hela sommaren är slut, hatar att tiden går så snabbt. Godnatt, puss & kram / S

cheesecake

Är så duktig och håller på att baka en kaka, mumsi. Jag och mamma var och simmade imorse, 1000 meter faktiskt, den du! Men nu ska vi ju äta kaka så det blir plus minus noll men ändå! Skriver när jag kommer hem till pappa, vilket blir kanske runt halv 9, puss & kram / S

-

 

vår kräftskiva på gatan, haha

Nu är jag hemma, är trött och allmänt seg, men gårdagen var lyckad i alla fall. Men det roligaste hände typ i slutet av kvällen när vi skulle hem. Först skulle jag kissa när vi var i skogen, så jag sätter mig ner, drar ner byxorna och ska precis kissa men då går E och smsar så hon ser inte mig så hon går rakt in med sin fot i min feddi och typ flyger över mig, haha fyfan vad kul det var. Sen går vi i alla fall ner till bussen och när vi går av mår amanda illa så vi stannar ute vid busshållplatsen men då kommer vi på att vi har ett paket oöppnade kräftor kvar så vi sätter oss på gatan och äter dom sen stannar det sammanlagt 2 bilar och ba vafan håller ni på med, haha. Rolig kväll i alla fall. Men nu ska jag åka till mamma, puss & kram / S

kräftskiva

Hej alla glada!
Har varit hemma hos viktor i 2 dagar nu så har inte varit vid datorn! Måste berätta en vidrig grej som hände. Det var i förrgår kväll, jag och viktor låg och kollade på film i hans rum, sen när jag tänder lampan för att kolla efter en sak så ser jag en stor svart spindel sitta vid hans vägg, jag får självklart panik (hatar ju spindlar) men filip dödar den i alla fall. Sen 1 minut senare kommer det en till exakt likadan spindel ut från ett hål från hans tak och ner på väggen, så jävla vidrigt! pax för att inte sova i hans rum något mer.

Igår var jag och viktor ute och åkte med hans gummijolle, fan vad kul det var! Det var jätte mycket vågor så vi flög verkligen hela tiden, dock har jag ont i ryggen idag, men det vare värt! Sen stannade vi även och badade på nått ställe. Efter det åkte jag hem till mamma och firade fredrik som fyllde år, vi åt jätte god tacopaj och tårta. Sen åkte jag tillbaka till viktor och så sov vi i hans båt, jätte mysigt.


Idag ska jag på kräftskiva med bästa E och alla bålsta tjejerna. Så jag ska snart hoppa in i en dusch, var och simmade med mamma i morse så mitt hår är inte det fräschaste. Men nu ska jag sluta babbla, ha en trevlig kväll allihopa, för det kommer jag ha (: PUSS!

(Justdet E har tagit körkort och hon ska hämta mig i bålsta centrum, HJÄLP!)

mjau

Imorse när jag vaknade gick jag ut och sprang i en timme, hur duktig? :D dock sprang jag inte en timme i sträck utan körde intervaller, men jag tycker det var bra i alla fall. Nu har precis gjort mig i ordning och ska snart åka iväg till älskling ska vara där ikväll och imorgon ska jag hem till mamma och fira fredriks födelsedag. Men skriver nog någonting i morgon, annars hörs vi på fredag (förlåt för tråkigaste inlägget) PUSS!

kissie



HAHA var precis inne på kissies blogg och det här måste seriöst vara det roligaste jag har sett! Att försöka göra sina ben smala i photoshop och bara misslyckas helt, så jävla fult och pinsamt. Vem som helst kan ju se att den är redigerad! Inlägget kan du se här

Tisdag

Godkväll! Har precis ätit middag för er som är intresserade. Annars idag har jag varit och kollat på amandas fotbolls match. Det enda som var synd var att 55an var försenad 24 minuter när jag skulle dit och 30 minuter när vi skulle åka hem, så har väntat på bussen i sammanlagt 54 minuter idag, väldigt roligt om jag får säga det själv! Ikväll ska jag bara vara hemma som vanligt (för er som inte vet så jobbar min pappa natt så jag är oftast hemma på kvällen med min syster så hon slipper vara ensam) och kolla på film med amanda eller nått. Puss & kram / S

jag har tråkigt

Senaste
1. Kompisar du träffade: melissa
2. Personen du pratatade med i telefon: farmor, mhihi
3. Du fick SMS av: amanda
4. Du kramade: hm, viktor tror jag

Idag
5. Kläder: mjukis byxor och mys tröja
6. Bättre än igår: ja eller nej, vet inte bättre tror jag, fast idag har det varit en tråkig dag har inte gjort ett skit

Imorgon
7. Är det: tisdag
8. Planer: träffa mamma, träna och åka till stan

Frågor och svar
15. Det första du gjorde imorse? bloggade
16. Vad åt du sist? soppa ..
18. Tror du på distansförållanden? ja, har man villjan så ;)
19. Vem tänker du på just nu? ingen, eller jossan, pratar med henne på msn
20. Tror du att personen tänker på dig med? maybe
21. Vart reste du sist? räknas stan? :(
22. Vad gjorde du igår kväll? kollade på film
23. Liknar du din mamma eller pappa? mamma tror jag 
24. Ler du ofta? ja, såklart!
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? bajs
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? japps
27. I vems säng sov du i igår natt? min
28. Vilken färg har din tröja? rosa

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? ja många gånger
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. Gråter du när du skadar dig? haha nej eller om det gör asa skita mycket ont så maybe

Lycka
32. Är du en glad person? ja
34. Önskar du att du var lyckligare? nej eller ibland, men jag är nöjd
36. Kan musik göra dig glad? ja såklart

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? jaaa
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? jaaa
39. Har du en flick/pojkvän? jaaa
40. Är du nöjd med det? jaaa
41. Är du kär? jaaa, kärast

healthy

Det blev ingen träning alls idag, haha. Istället åkte jag hem till mamma och hämtade en kortfilm (som jag är med i) som blev hem skickad dit. Seriöst vi spelade in den för ungefär 2 år sen och den blev klar nu? Nåväl, bättre sent än aldrig antar jag!

(bilder från filmen)



Den här veckan ska jag och pappa gå på en diet, den "rensar kroppen" om man säger så, det är en soppa bestående av grönsaksbuljong, morötter, vitkol och purjolök. Den ska man äta varje dag sen vissa dagar får man äta frukt, kött osv men orkar inte skriva upp hela dieten här, tror ni fattar. Har kört den förrut och den är inte rolig kan jag säga, menmen. resten av dagen ska jag städa, plugga till högskoleprovet och sen ikväll kommer viktor hit. Puss & kram / S


godmorgon

Har suttit här i 10 minuter nu och funderat över vad jag ska skriva för nått och kommer inte på ett skit. Funderar även på ifall jag ska gå ut och springa eller om jag ska åka till gymmet. Japp har alltså stora problem idag. Men nu ska jag i alla fall sätta på mig mina linser och försöka bestämma mig vad jag ska göra, puss & kram / S

bara för att det blev ett så tråkigt inlägg lägger jag upp en super snygg bild på mig (NAAAAAT):


pinsamt

Justdet, glömde berätta en grej som hände på bion idag. Alla vet ju att man ska stänga av mobilen under filmen, vilket jag också gjorde, men eftersom att jag har p piller alarm klockan 18.00 drog ju alarmet igång ändå trots att mobilen var avstängd. Först var det ingen som hörde någonting men signalen blev bara högre och högre och sen blev det helt knäpptyst i biografen (bortsett från min mobil som tjöt) och självklart så hittar jag inte ens mobilen. Tillslut slutade den ringa av sig själv, vilket var jäkligt tur, för höll på att skämmas ihjäl!

sommaren med göran

Hejsan svejsan!

Igår glömde jag bort att skriva kom jag på nu, på dagen var jag nämligen hemma hos mamma, umgicks, solade (den timmen det var sol sen blev det typ storm) och åt middag. Sen träffade jag melissa och vi åkte tillsammans till the voice i kungsan och: det sög! I stort sett bara fjortisar och blattar som sprang runt, trängdes och puttades, inte kul, så vi drog där ifrån rätt så snabbt. Tillsist hamnade vi på donken eftersom att det spöregnade och efter det skjusade melissas kompis hem mig med bil, hur nice? När jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl och var dö trött, men trotts detta + att klockan var halv 12 på natten gick jag och mötte viktor i slussen och åkte hem till han (är man världens snällaste flickvän så är man, haha).

Idag när jag vaknade åt jag frukost och sen damsög hela viktors hus, haha det var inte nådigt! Sen åkte jag, viktor och hans familj in till stan och kollade på sommaren med göran. Det var jätte rolig faktiskt, heoheo! Efter filmen gick vi och åt på en japansk restaurant, det var inte så överdrivet gott men helt okej man ska inte gnälla (: Efter det åkte jag bara hem och jag och amanda har nyss kollat på fucking åmål, men nu ska jag gå och dricka nått, puss & kram / S


Trailer: sommaren med göran


och: 4 månader kvar till Thailand

01.13

Har nyss kommit hem från en riktigt rolig kväll med god mat och trevlig sällskap (haha fan vad välformulerat det lät, vuxenpoäng!) Just nu sitter jag och kollar på lite gamla högskoleprov, fan vad svårt det är, har ju beställt hem en övningsbok, känner att ajg måste börja plugga lite mer nu innan skolan börjar och allt. Men nu ska jag kolla på film, puss & kram / S


reseplaner



Idag när jag vaknade insåg jag att det är 10 dagar tills skolan börjar, 10 DAGAR! Seriöst, hur kan tiden ha gått så rackarns snabbt? Ikväll ska vi i alla fall hem till familjen som vi ska åka till Thailand med. Vi ska grilla och eventuellt boka hotell där vi ska bo de första dagarna, fan vad jag längtar alltså, snart 4 månader kvar! Men nu ska jag hoppa in i en dusch, hörs ikväll, puss & kram / S

insane

Har bara 3 ord att säga innan jag sover: JAG <3 INSANE . haha låter som J .. (fast det är nog bara E som fatatr vad jag menar). Har i alla fall haft en kanoooooon bra dag! Puss & godnatt.


grönalund


Godmorgon! Blir ett snabbt inlägg för ska fixa mig och sedan bege mig till grönan! Whho, har inte varit där i år men nu så. Ska åka insane men INTE fritt fall, fyfan mer läskig än rolig säger jag bara! Men ha en bra dag i alla fall, hörs när jag kommer hem! Puss & kram / S

film i stoooooooora lass

Igår var det piss väder och dagen började med frukost på donken med jossan, classic! Efter det åkte jag hem till viktor, vi kollade på film ungefär hela dagen först i skuggan av värmen (som inte var så bra) och confessions of a shopaholic (som inte heller var så bra) och sen får vi ju inte glömma finalen av paris hiltons my new bff. Riktigt grymt att inte cry face vanessa vann som by the way typ är kär i paris.


(Isla Fisher i confessions of a shopaholic, rätt så rolig skådis i alla fall)

Idag har jag spenderat min dag med thilda, vi var först och åt på pizza hut och eftersom att tösen har fyllt år kände jag att det var läge att bjuda på middagen. Men seriöst det ingick inte ens pizza sallad och pizzan kostade typ 100 kronor?? snåla jävlar och servitrisen eller servitören kanske man säger var fan gay också OCH otrevlig, hmm! Efter den utsökta pizzan mötte vi upp jeppe som har tagit sig hela vägen från sala till stockholm. Vi gjorde inte så mycket, gick runt på söder och sen var vi hos thilda och spelade kort. Sen vid 9 hade jag och thilda (äntligen) boket biljetter till harry potter och halvblodsprinsen, den var väl bra, men böckerna är såklart alltid bättre! Kom i alla fall hem runt 12 och då kollade jag och amanda på jalla jalla, bästa filmen! haha. Nåväl, nu ska jag snart sova, så godnatt på er! Puss & kram / S


poker

Har precis avslutat en poker match med min pappi, han är så jävla grym, men den här gången lyckades jag vinna, whoho! Ikväll ska jag träffa mina kära vänner jossan och niklas, vad vi hittar på får man allt se. Men nu är snart maten klar och min tjocka mage är hungrig så, ha en trevlig kväll kära läsare! Puss & kram / S 


musiq

Hola! Kom nyss hem till pappa har äntligen varit och köpt en kylare till min dator (dvs en platta som man lägger under datorn som det kommer kall luft ifrån) eftersom att den blir överhettad varje gång som jag sätter på den men nu är det gjort och 500 kr kostade det, vilket rån! Nu ska jag städa mitt rum för det är icke fint här inne just nu. Så ni kan ju lyssna på den här låten sålänge:


Dj Shog - Feel Me (Through The Radio) (Axel Coon Remix)

lördag


Hejsansvejsan! Håller på att göra mig i ordning, ska snart möta älskling så ska vi gå och äta sen ska vi hem till robin ikväll som fyller 19! Nåväl det var bara det jag skulle meddela er om, väldigt intressant förstår jag. simma lugnt, puss!

the hangover

Godmorgon! Har precis varit jätte duktig och motions cyklat hemma hos mamma, haha seriöst har varit sämst på att träna på den senaste tiden och det måste det bli ändring på snart (: Igår var jag och badade med älskling och sen på kvällen åkte jag hem till mamma, vi kollade på the hangover, har sett den 3 gånger nu och måste bara säga att det är världens roligaste film haha, se den!



Idag skulle jag egentligen ha träffat melissa men så blev det inte, så vet inte riktigt vad jag ska göra under dagen, kanske sätta mig på balkongen i solen och plugga till högskoleprovet (fett ruttet). Nåväl, ikväll ska vi (jag, mamma, amanda och fredrik) gå ut och äta på en grekisk restaurang och sen ska jag hem till älskling.

Här är lite bilder från gotland:





gotland

 

Hejsan sötnosar! Har inte skrivit på några dagar men har nämligen befunnit mig i gotland och inte haft tillgång till dator så thats why. Var i alla fall där med melissa och hennes mamma, vi bodde 4 mil utanför visby så det var rätt segt men vi var ju i visby på dagen och rackarns vad mysigt det var där, på kvällen såg det ut som att man var utomlands med alla uteställen och allt, men det var rätt segt att man inte var 18, men om en månad så!

Igår kväll kom jag hem och då åkte jag direkt hem till mamma så åt vi kräftor och sådär, jätte mysigt och idag ska jag hem till farmor på middag och älskling ska följa med, saknar honom. Nåväl, lägger upp bilder från gotland sen när jag har fått dom från melissa, puss & kram / S

RSS 2.0