jag drar

Nu håller jag på att packa för fullt här och ni undrar säkert vart jag ska? Jo jag ska nämligen till umeå. Och då underar ni säkert vafan jag ska dit och göra? Jo jag och mitt jakt lag ska upp i umeås mörkaste skogar och jaga älg, det är en tävling, flest älgar vinner! Så det ska bli FETT kul, håll tummarna för mig. Så nu behöver ni inte undra vart jag är dom närmaste dagarna, nu vet ni! Berättar hur det gick när jag kommer hem. 

puss


Craig David - Unbelievable



Always said I would know where to find love,
Always thought I'd be ready and strong enough,
But some times I just felt I could give up.
But you came and you changed my whole world now,
I'm somewhere I've never been before.
Now I see, what love means.

It's so unbelievable,
And I don't want to let it go,
Something so beautiful,
Flowing down like a waterfall.
I feel like you've always been,
Forever a part of me.
And it's so unbelievable,
to finally be in love,
Somewhere I never thought I'd be.

In my heart, in my head, it's so clear now,
Hold my hand you've got nothing to fear now,
I was lost and you've rescued me some how.
I'm alive, I'm in love you complete me,
And I've never been here before.
Now I see, what love means.

haha

jag såg henne på stan här om dan och vet du vad hon hade? en "bag in da box" som hon försökte gömma i väskan.

jelly belly

Okej, alla som har varit i england borde veta vad det här är. Och för er som inte vet så är det som små bönor ( Typ samma godisar som dom äter i harry potter ) i olika smaker, och ja, det är inte gott! Den första jag tog i munnen var gul/vit och gissa vad det var för smak? Smör popcorn! Usch vem i världen tycker att det är gott? Det smakade bara smör! Det  finns iaf hur mycket smaker som helst, allt ifrån cafe latte till chocklad pudding! Haha ska ge bort dom till viktor som påstår sig gilla dom, fine ska ge han en smör popcorn så ska vi se ifall han fortfarande tycker att dom är så goda ;)



(klicka för större bild)


rosa bandet


Jag för står mig inte på folk som inte köper rosa bandet? 20 kr är inte mycket, folk lägger pengar på kläder, skor, smycken, godis, cigg osv men när det kommer till en sån här sak då blir plötsligt många männsikor snåla? Tänk om ingen skulle bidra med någonting, hur skulle forskningen gå då? Åt helvete! Det är tack vara alla snälla människor som skänker bidrag och köper rosabandet som forskningen går frammåt. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Så hjälp till du med, det behövs!

tisdag

Godmorgon! roligt väder, verkligen! Och jag som ska springa runt i stan halva dan med min syster. Och man pallar ju inte släpa med sig ett paraply, eller jo ifall det är ett litet som man bara kan lägga i väskan, men jag äger tyvärr inget sånt. Fast eftersom att jag ska till stan så kan jag ju köpa ett där haha, smart! Nog om det, nu ska jag gå och duscha och fixa mig, skriver sen! puss

god kväll!

Nu har jag precis kollat klart på prison break, spännande som vanligt!
Känner mig trött så ska väl gå och sova snart, tråkigt att sova utan min älskling bara, men jag får vänta tills imorgon. godnatt!


spanien 2008, saknar!

    
    
    

Helgen

Det här har verkligen varit en slapp helg, i lördags tog jag de bara lugnt me jossan, vi va ute och åt och sådär, träffade emelie och hennes kompisar en stund, men de va så kallt så vi drog hem till mig och sov istället. Men vid 4 på natten kom en ganska packad viktor hit, haha. När vi vaknade igår drog vi och åt på taco bar vid slussen, så jävla gott! efter det åkte jag och viktor hem till han och bara chilla. 

Idag ska jag faktist plugga lite och sen ska jag träffa thilda. hörs sen! puss


kan man inte göra bort sig lite mer?

Igår skulle jag ta tåget till pappa, när jag kom till spärrarna ser jag att de står inne, så jag kutar ner för att hinna med det och när jag kommer ner till tåget så stängs dörrarna precis så jag tänkte vara lite smart och sätta foten emellan för att de skulle öppnas igen haha men istället fasnar min fot och jag rammlar baklänges på rumpan. Alla stirrar självklart och det kom fram nån random tant och hjälpte mig upp. Sen öppnades dörrarna till tåget igen så jag ställde mig upp och gick in i tåget, HAHA gissa om jag skämdes och gissa hur ont i rumpan jag fick, har fortfarande ont. men så går det när man är klumpig ;) 


fuckoff(onoff)

Jag lämnade in min dator för ca 6 veckor sedan för att den vägrade ladda även fast man satte i sladden. De sa att de skulle ta högst 3 veckor att fixa problemet men nej tydligen inte för efter 3 veckor fick jag ett sms om att den va 3 veckor sen, den skulle alltså vara klar på söndag, men idag ringde pappa upp och frågade om den kanske hade blivit klar lite tidigare eftersom att de verkar ju konstigt att den ska vara klar på en söndag, och ja den är klar och har legat där i ungefär en vecka, så OKEJ bra information. Så jag åkte iaf och hämtade den och dom hade bytt sladd för de va den som va trasig. man undrar ju om dte tar 6 veckor att bya en sladd? Tydligen, men iaf när jag väl kommer hem tror ni inte att allt på hela datorn är borta, bilder, musik, program, ALLT, gah jag blir galen!  




 det är tur att man har en datanörd till pojkvän som fixar allt <3

idol 2008



I morgon är det faktist fredag och då är det idol, jag brukar aldrig följa det men har gjort det i år och Robin B är lätt bäst. Men han hängde löst förra gången? haha förstår inte hur folk röstar tex lilla plutt fjant johan, varför tycker alla att han är så bra? han är ju skitdålig :P

-

no offence men killarna i min klass är så jävla omogna.

rice

Idag har det varit en riktigt skön dag förutom spanskan klockan halv 9 imorse men efter det hade vi bara mentorstid och matte stugan sen slutade vi. Förresten så är det ju gymnasiemässan snart och vår mentor ville att jag, willan, joni och cristian skulle vara där och "representera skolan" haha. As kul förutom att han gärna hade fått byta ut joni och christian mot erica och lillis, fattar inte vad dom ska göra där, dom är ändå as tystlåtna?
Efter skolan åkte iaf jag och erica in till rice vid nybrogatan. Hade aldrig ätit där förut men det va jätte gott vi åt buffen som kostade 92 kr och då fick man äta hur mycket sushi och kinesisk/indisk mat man ville. Jag åt mest sushi klämde väl i mig typ 15 bitar +lite av de andra och sen massa efterätt haha! Men det var riktigt mättande kan jag ju säga, är fortfarande mätt, så det va lätt värt pengarna. När jag kom hem la jag mig faktist och sov i 2 timmar, as skönt!
och nu ska jag städa mitt rum och sen plugga.

puss


tisdag

Idag har det inte hänt så mycket varit i skolan som vanligt, vi hade sovmorgon sen juridik prov som jag tror gick helt okej iaf. Efter skolan var jag och fikade med jossan som jag inte hade träffat på ett tag så det va mysigt.  
Just nu har jag tagit en paus från pluggandet. skriver på en uppsats om dopingens historia, jätte intressant, verkligen. Men det är skönt att få det gjort så slipper man göra det under nästa vecka på höstlovet, som är väldigt passande just nu med tanke på hur skoltrött jag är. Vi har haft hur mycket som helst att göra de senaste dagarna så de ska verkligen bli skönt att bara ta det lugnt :)

här är lite bilder från helgen:
        

bild 1 erica och jag
bild 2 erica och vår älskling haha!
bild 3 natalie och jessica
bild 4 jag och bästa E
bild 5 :)
bild 6 kakan
bild 7 fia haha


SL

Vad är grejen med att tågen är försenade exakt varje morgon?
Förra veckan var tågen försenade med ca 10 min varje dag och ett tåg va tom inställt? Och idag var alla tåg försende med 20 min, det är ishalka på spåren osv men snälla vintern kommer varje år och varje år uppstår samma problem, när ska dom göra någonting åt saken och fixa lite bättre spår så vi slipper ha de här förseningarna varje dag? eller vänta, ska man behöva ta ett tidigare tåg bara för att dom alltid är försenade? Och sen när väl tåget kommer ja då är det oftast ett gammalt tåg. Allvarligt, varför finns dom kvar över huvudtaget? dom är bara äckliga, jobbiga och alltid försenade. Jag säger bara fixa nya spår och bort med alla gammla tåg!

swipeme

välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0